Hjem / Kurs / Kurskatalogen  

Klikk for norsk tekst Click for english text
Rødt ikonMine kurs
Brukernavn Passord Glemt passord?
RKK-logo
Spørsmål om kurs?
Kontakt oss på
51 51 67 37

Fagskoletilbud - Veiledning Nettbasert

Skole: Møllehagen studiesenter
Startdato : 30-09-2017
Påmeldingsfrist: 15-08-2017
Kontaktperson: Olga Fagerland
E-post (faglig): olga.fagerland@skole.rogfk.no
Om det aktuelle kurset:
Kort beskrivelse:

Hvem passer utdanningen for:

Personer som har interesse for veiledning, og ønsker faglig og personlig kompetanse innen feltet.

Personer som vil utvikle kompetanse til å veilede brukere, pårørende, elever og medarbeidere.

Person som ønsker og få klargjøre og systematisere praktiske opplevelser og sette dem inn i en faglig og personlig sammenheng.

Ønsker å tilegne seg kommunikasjonsferdigheter og bidra til oppbygning av et faglig godt tilbud i kommunene og ved sykehusene.

Hvilke yrkesmuligheter gir studiet?

Utdanning skal gi personal med videregående opplæring fra helse- og sosialfag mulighet til å arbeide på alle arbeidsplasser der det er behov for veiledning.

Hva lærer jeg?

Hovedfokuset i videreutdanning i veiledning er å dyktiggjøre yrkesutøvere i helse- og sosialsektoren til å gi veiledning til brukere, pårørende, elever/lærlinger og medarbeidere.

En NOKUT-godkjent fagskole!

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT) foretar godkjenning av fagskoleutdanningene.

Slik er studiet lagt opp:

Studiet er lagt opp som et deltidsstudie over to år. Det vil være samlinger som du kan følge via PCen din der du befinner deg. Samlinger skal være ca. hver 4.uke. Resten vil være nettbasert opplæring, der studentene bl.a. får individuelle veiledning og ukesoppgave hver uke. Studentene vil få god innføring i læringsportalen It’s learning. Studiet lar seg godt kombinere ved siden av jobb.

Studiet fordrer aktiv deltakelse fra studentene. Undervisningen på samlingene vil være dialogbasert. I tillegg til samlingene skal studentene levere inn ukentlige oppgaver. Hvert emne avsluttes med en hjemmeeksamen.

Studiet kvalifiserer for lån eller stipend i statens lånekasse.

Videooverføring - følg undervisningen fra egen PC-skjerm, og / eller se undervisningen i etterkant. Dette gir deg mulighet til å studere hvor du vil - når du vil!

Praksis: 

Totalt 10 uker i 100% stilling. Praksis er obligatorisk del av studietiden og en viktig metode for å oppnå fagskolens målsettinger. Studenten får faglig veiledning i praksis og oppfølgning av fagperson med tilsvarende eller høyere utdanning.

Nettbasert: Ja
Veil. pris: 55500

Mer informasjon
Søknadsskjema
Produktark
Tilbake til kursoversikt